Daavlin

Finnish

Daavlin on ultravioletti valohoitolaitteiden valmistaja. UV-valohoitolaitteita käytetään eri ihosairauksien, kuten psoriasiksen, vitiligon ja atooppisen dermatiitin hoidossa.Valikoimamme käsittää laitteita, joita käytetään sairaaloissa, klinikoissa,

pienemmissä terveydenhuollon yksiköissä ja myös kotona, kotihoidossa.

Daavlin on toiminut alalla jo yli neljännesvuosisadan ajan ja laitteita käytetään useissa arvostetuissa sairaaloissa, lääkärikeskuksissa ja hoitolaitoksissa ympäri maailmaa. Daavlinin laitteita on käytetty monissa merkittävissä lääketieteellisissä tutkimuksissa.

Psoriasis, vitiligo ja atooppinen dermatiitti ovat sairauksia, joita useimmin valohoidetaan Daavlinin laitteilla. Lisäksi on joukko muita ihosairauksia, jotka reagoivat suotuisasti UV-valohoidolle. Näistä mainittakooon esimerkiksi seborroinen ja läiskäihottuma, ihon kutina, mycosis fungoides (t-cell lymphoma), punajäkälä, punatäplähilseily, granuloma annulare, scleroderma, HIV:in liitännäiset ihottumat ja kutka, muutamia mainitaksemme.

Lyhyet tuotekuvaukset:

3 Series… ovat kokovartalon valohoitoon käytettäviä kaappimallisia laitteita, joita käytetään sairaaloissa ja ihotautiklinikoissa. Laitteissa on 48 kpl UVA ja/tai kapeakaista UVB säteilijää. 3 Series on varustettu Daavlinin kehittämällä Smart Touch ohjausyksiköllä ja jossa on ohjelmoituna valmiita hoitokaavoja, potilaan tiedot, kielivalintaiset ääniohjaukset ja useita hoidon turvalliseen antamiseen liittyviä ratkaisuja. Vaihtoehtoisesti 3 Series on saatavana yksinkertaisemmalla Flex ohjausyksiköllä sisäänrakennettuine annosmittauksineen.

UV Series… käsittää kokovartalo valohoitokaappeja. Ne ovat pienempiä kuin 3 Series ja sen takia sopivat paremmin pieneen tilaan. Tämä sarja soveltuu erinomaisesti kotikäyttöön. UV Series-kaapit voidaan varustaa aina 24 lamppuun asti UVA ja/tai kapeakaista UVB säteilijöillä. Ohjausyksikkönä niissä on Daavlinin Flexohjausyksikköä. Yksikkö sisältää annosmittauksen.

Lumera… on uusin tulokas Daavlinin valikoimissa.Tällä patentoidulla laitteella voidaan antaa kohdistettua, korkeatehoista UVB-valohoitoa mihin vartalon osaan tahansa. Keskeisin innovaatio tässä laitteessa on kuituoptinen harja, jolla saadaan terapeuttinen UV-valo suoraan päänahkaan. Ongelmat, jotka ovat liittyneet luotettavaan UV-säteilyn kohdistamiseen päänahkaan, ovat nyt poissa tämän nerokkaan, uuden laitteen myötä.

M Series… ovat käsien ja jalkojen hoitoon tarkoitettuja laitteita. Ne voidaan varustaa kymmenellä UVA ja/tai UVB lampulla (joko kapea kaista tai laaja kaista). Lamput sijaitsevat sekä kuvussa että runko-osassa, joten laite hoitaa minkä osan tahansa käsistä tai jaloista. Lisävarusteena saatavissa myös pöytä, joka on erityisesti suunniteltu kahden M Series-laitteen yhteiskäyttöä varten.

7 Series… Kauniisti muotoiltu, kapeaprofiilinen 7 Series suunniteltiin alunperin kotikäyttöön mutta useat lääkärit havaitsivat sen sopivaksi vastaanotoillensa pienen koon ja tehokkuuden vuoksi. Laitteet voidaan varustaa neljästä lampusta aina kymmeneen asti käyttäen joko UVA- , laaja kaista UVB – tai kapea kaista UVB – lamppuja. Lisävaruste ovet mahdollistavat suuremman hoidettavan alueen peiton ja suljettuna, piilottaa lamput ja laitteen hienovaraisesti kodin sisustukseen.

2 Series… Lyhennetty versio 7 Series:tä. 2 Series on ideaalinen laite vartalon eri osien paikallishoitoon.

DermaPal… Digitaalisella ajastimella varustettu käsin pidettävä laite on edullinen ratkaisu hoidettaessa paikallisia iholeesioita. Erikseen liitettävää kampaosaa voidaan käyttää päänahan hoidossa. Laite on erittäin kevyt ja toimitetaan pehmustetussa kantolaukussa ja voidaan ottaa helposti mukaan matkoille. DermaPal on saatavana UVA-, laaja kaista UVB- ka kapeakaista UVB- lamppuilla.

Varusteet… Daavlinilla on valikoimissaan koko joukko valohoitoon liittyviä varaosia ja suojavarusteita kuten lamppuja ja suojalaseja. Myös eri laserhoidoissa käytetyt suojalasit kuuluvat tuotteistoomme.

Daavlinin valohoitolaitteet ovat turvallisia ja ne valmistetaan kansallisia ja kansainvälisiä sähkö- ja säteilymääräyksiä noudattaen ensiluokkaisista komponenteista.

Daavlinilla on jälleenmyyjiä ja myyntikonttoreita ympäri maailmaa. Ole hyvä ja ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjäämme! Palvelemme mielellämme Sinua!